Cultivam performanta!

Depozitarea cerealelor


Pretul cerealelor este influentat de volumul productiei din anul curent, cerere etc, dar mai ales de momentul vanzarii, iar un sistem de depozitare poate face diferenta intre pierdere si castig. Pentru asta Agri Pro Solutions vine in sprijinul fermierilor cu silozuri, uscatoare fixe si mobile si sisteme de transport a cerealelor.Silozuri cu fund CONIC-PLAN sau cu incarcare rapida


Toate componentele ale silozurilor noastre sunt constituite din otel galvanizat -EN 10147 de cea mai buna calitate pentru a fi durabile în timp, elsticitate mecanica, rezistenta deosebita. Invelisul exterior al silozului este format din tabla (otel zincat S350GD+Z450) ondulata, impermeabilitatea este data de materialele termoplastice cu care se etanseaza silozul.
Toate silozurile sunt concepute impreuna cu fiecare client, acest lucru ne permite o libertate de proiectare, de forme si capacitati.


Pentru o corecta depoziatre a cerealelor, acestea trebuie sa corespunda unor cerinte, una dintre acestea este umiditatea care este cel mai important factor in ceea ce priveste depozitarea cerealelor, iar pentru acestea va punem la dispozitie uscatoare mobile pentru munca in teren si o gama variata de uscatoare fixe cu ciclu continuu, cu sau fară recuperator de caldura si cu productii ce variaza intre 2 t/ora si 60 t/ora.

O alta varianta de a adauga valoare produselor este producerea de furaje pentru animale.
Linii complete pentru producerea de furaje si concentrate pentru animale.
 

+40 742 499 473


info@agriprosolutions.ro
CONTACT!