Cultivam performanta!

Sisteme complete de sustinere pentru vita de vie


Va propunem plantatii la cheie, sisteme de sustinere si antigrindina pentru vita de vie, material saditor certificat si alte tehnologii folosite in viticultura moderna si performanta.Sisteme de palisare


Sistemle noastre sunt testate si garantate. Echipe de tehnicieni si ingineri de la Universitatea din Padova au verificat sistemele noastre, fiecare componenta in parte, dar si intreg sistemul. Nu au fost testate elementele doar la rupturi sau teste clasice, ci cum intreg sistemul rezista cu succes agentilor atmosferici (grindina + vant+ productia obtinuta + greutatea sistemului). Aceasta ne-a permis sa garantam clientului ca sistemul ,montat pe intreg cu materialele noastre, rezista in proportie de 70-90% si la o a doua folosire, fata de un sistem obisnuit, netestat si nesigur care are o durata foarte scurta de viata.


Materiale de inalta calitate


Sistemle noastre sunt alcatauite dintr-o serie de materiale ce au caracteristici de rezistanta mecanica, durabilitate in timp si functionalitate incat putem garanta stabilitate perfecta. Materialele atent selectionate sunt folosite pentru a va oferi calitatea excelenta, pe care o meritati. Stalpii de sustinere sunt din otel carbon (acest aliaj de otel este folosit in industria auto pentru sasiuri) si sunt protejati de un aliaj zinc-magneziu Evoluzinc pentru a da rezistanta, calitate si durabilitate la fel cum sunt si restul materialelor care compun un astefel de sistem.


Protectia plantatiilor de vita de vie


Plasa antigrindina este necesara in momentul in care ne dorim sa ne protejam productia fata de grindina, care de multe ori face daune, care se resimt in ani. Plasa antigrindina este construita din material foarte usor, durabil in timp, dar si foarte rezistent.


Material saditor viticol


AgriProSolutions va pune la dispozitie cea mai larga gama de soiuri, varietati si clone viticole cu posibilitate de a avea soiurile dorite pe portaltoiul necesar. Oferta noastra face parte dintr-o selectie foarte larga de soiuri romanesti si internationale pentru a crea cele mai echilibrate vinuri.

 

+40 742 499 473


info@agriprosolutions.ro
CONTACT!