Cultivam performanta!

Prelucrarea solului


Agri Pro Solutions va ofera o gama foarte larga de utilaje, pentru intregul ciclu de productie agricola, de la pregatirea solului - la recoltat si trasport. Pentru a satisface toate nevoile clientilor nostri, gasim intodeauna solutia potrivita nevoilor voastre si va suntem alaturi pentru a avea cea mai fericita experienta in mecanizarea agriculturii performate si optimizarea fermelor.


Pluguri


Plugurile sunt proiectate pentru a se adapta la diferite conditii de functionare. Experienta indelungata in constructia de pluguri asociata cu o continua cercetare si testare in curs de desfasurare ne-au permis crearea de noi modele, cele mai bune metode si observatii au fost introduse in tehnologie si cercetare pentru a vi le oferi. 
Noile imbunatatiri implementate optimizeaza consumul de energie si raportul de invartire. Din acest motiv putem spune ca aceste pluguri permit o reducere semnificativa a costurilor pentru arat, avand o fiabilitate mare, consum redus de energie si costuri de intretinere minime.ScaraficatoareFreze pentru sapat santuri


Gama larga de freze rotative pentru sapat a fost proiectata pentru realizarea unor lucrari de control a apei cum ar fi santuri, întretinerea sau curatarea santurilor colectoare, crearea canalelor de scurgere sau de irigatie, canalizari sau de a amplasa subteran tuburi de irigatii, de drenaj, cabluri electrice sau telefonice etc.
Canalul rezultat este curat si foarte bine delimitat, permitand fluxului de apa nedorita sa se scurga sau lasand-o sa curga de-a lungul retelelor de irigatie..Grape cu discuri


Grapele cu disc sunt echipamente care ating un nivel maxim al calitatii în ceea ce priveste compactarea, nivelarea, maruntirea si prepararea patului germinativ in fiecare tip de teren.
O lunga experienta si o continua cercetare ne-au permis sa punem la punct grape cu discuri care se evidentiaza prin fiabilitatea lor, durata indelungata a discurilor, costuri operationale reduse si o gama larga de modele.


Cultivatoare


Avem o gama larga de cultivatoare, decompactoare pentru diverse nevoi de prelucrare, acestea fiind fabricate din oteluri de inalta calitate.  Pentru a fi cat mai eficent si pentru a reduce costurile pregatirii patului germinativ a fost conceput un cultivator combinat cu o bara cu discuri si diferite tipuri de tamburi si bare nivelatoare.Freze elicoidaleFreze rotative


 

+40 742 499 473


info@agriprosolutions.ro
CONTACT!